Fazantfilet

Fazantfilet:

wild-bestellen-fazantfiletFazantfilet, dit heerlijke stukje vlees wordt al eeuwenlang gegeten. Het begon bij de Grieken die de fazant al 500 jaar voor de jaartelling wisten te waarderen. Later introduceerden de Romeinen dit prachtige dier in Europa.

Nu, vele jaren later heeft de fazant zich o.a. verspreid over heel Europa en is het niet alleen meer weg te denken uit de natuur maar ook niet uit de keuken.

Een goed bereide fazant is dan ook wat men noemt een gastronomisch hoogtepuntje.

Het is de kruidige, delicate en aromatische smaak van wilde fazant die zo vaak wordt geroemd. Deze
smaak heeft het vlees gekregen doordat de fazant heeft genoten van de vrije natuur en zich gevoed
heeft met allerlei besjes en kruiden. De kleur van het vlees is lichtbrui, is vetarm en toch rijk van smaak.

De filet van fazant is één van de meest malse delen en is met recht een delicatesse te noemen.

Dus heeft u een gezellig samenzijn met vrienden, kennissen en of familie op het programma staan en
wilt u samen genieten van een heerlijke maaltijd? Dan kunt u met een gerust hart een hoofdgerecht van
fazantenfilet serveren.

Ook handig om te weten..

Tot slot..

Heeft u vragen? Neem contact op met onze klantenservice.