Fazantfilet bewaren

wild-bestellen-fazantfilet

Fazantfilet bewaren

Is de fazantfilet voorverpakt? Dan houdt u gewoon de houdbaarheidsdatum van de verpakking aan. Meestal is dit tot 5 dagen na de “productiedatum”. U dient de fazant dan wel in de koelkast te bewaren.

Wanneer u een filet heeft gekocht en u wilt dit vlees pas op een later tijdstip serveren, vries dan het vlees direct in. Zo blijft uw fazantfilet een half jaar houdbaar. Het vlees moet dan wel op minimaal -18 ° C
zijn ingevroren.

Haalt u het vlees uit de vriezer om te ontdooien of heeft u het vers in huis gehaald? Haal dan het vlees
uit de verpakking en verpak het opnieuw in vetvrij papier. Leg het daarna op een bord.

Tip: Zet uw opnieuw verpakte vlees onder in uw koelkast. Mochten er nog sappen uit het vlees lopen dan
kan het niet op andere etenswaren terecht komen.

Heeft u de fazant al geserveerd en is er nog wat vlees over? Laat dan de filet op kamertemperatuur
komen en zet de fazant daarna pas weer in de koelkast. Uw vlees is dan nog maximaal 4 dagen houdbaar.

Tot slot..

Staat u op het punt een fazant te serveren? Lees dan ook onze informatie over fazantfilet bereiden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.