Recept fazant

wild-bestellen-fazantfiletRecept fazant

fanzantfilet met bessen.

Onze fazantfilet met bessen is een echte smaak sensatie en dus een genot om te eten. Hoe u dit prachtige gerecht serveert leest u hieronder op uw gemak stuk voor teruglezen hoe u dit fantastische gerecht van fazant in een hand om draai op tafel tovert.

Enthousiast geworden? Bekijk de benodigdheden en ingrediënten voor dit fazant recept.

Snel aan de slag..

Stap 1: Verhit de boter in de pan tot dat deze goudbruin is.
Stap 2: Bak de fazantenfilet aan beide kanten lichtbruin ( 5 minuten per kant).
Stap 3: Tijdens het bakken van de fazantenfilet kruidt u deze met peper en zout.
Stap 4: U kunt nu de fazantenfilets uit de pan halen en deze verpakken in aluminiumfolie.
Stap 5: Hetgeen dat in de pan blijft (het bakvet) blust u af met de cranberrycompote, de bessenlikeur, de kaneel en de room.
Stap 6: U verwarmt het bakvet en de net toegevoegde ingrediënten één minuut terwijl u roert.
Stap 7: U kunt nu de fazantenfilet uit het aluminiumfolie halen en op een snijdplank leggen.
Stap 8: De filet snijdt u vervolgens in dunne plakjes.

Zo, nu bent u er helemaal klaar voor om de borden op te maken.

U legt de gesneden fazantfilet op een mooi plekje van het bord en giet daarover heen de bessensaus en als finishing touch garneert u het gerecht met wat mint.

Eet smakelijk!!

Handig om te weten..