Hertenrugfilet-kopen-hertenrugfilet-bereiden- of een hertenrugfilet bewaren?

Ingrediënten voor hertenrugfilet recept

Ingrediënten voor het hertenrugfilet recept: “Gebraden hertenrugmedaillon met cantharellensaus”

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 45 minuten tot een uur.

Voor de bereiding heeft u nodig:

  • Een scherp mes.
  • koekenpan.
  • Een snijplank.
  • Een puntzeef.

De ingrediënten:

  • hertenrugfilet ( 4 x)
  • Olijfolie;
  • Peper;
  • Zout;
  • 250 gram aardappelen;
  • 200 gram knolselderij;
  • 100 centiliter melk;
  • 250 gram gesneden witte kool;
  • 1 mespuntje kummel;
  • 100 centliter witte wijn;
  • Boter;
  • 1 sjalotje (gehakt)
  • 1 scheutje armagnac of cognac;
  • 300 centiliter wildfond;
  • 200 centiliter crème fraiche;
  • 300 gram cantharellen

Ook handig om te weten: