Ingrediënten voor hertenrugfilet recept
Ingrediënten voor het hertenrugfilet recept: “Gebraden hertenrugmedaillon met cantharellensaus”
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 45 minuten tot een uur.
Voor de bereiding heeft u nodig:
- Een scherp mes.
- koekenpan.
- Een snijplank.
- Een puntzeef.
De ingrediënten:
- hertenrugfilet ( 4 x)
- Olijfolie;
- Peper;
- Zout;
- 250 gram aardappelen;
- 200 gram knolselderij;
- 100 centiliter melk;
- 250 gram gesneden witte kool;
- 1 mespuntje kummel;
- 100 centliter witte wijn;
- Boter;
- 1 sjalotje (gehakt)
- 1 scheutje armagnac of cognac;
- 300 centiliter wildfond;
- 200 centiliter crème fraiche;
- 300 gram cantharellen
Ook handig om te weten:
- Hoe maakt u gebraden hertenrugfilet met cantharellensaus?
- Heeft u vragen over deze ingrediënten of over onze hertenvlees? Of heeft u een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice.