reebiefstuk-kopen-reebiefstuk-bereiden- of reebiefstuk-bewaren?

Reebiefstuk bakken

reebiefstuk-kopen-reebiefstuk-bereiden- of reebiefstuk-bewaren?Reebiefstuk bereiden

Met een reebiefstuk heeft u een prachtig product in huis gehaald dat staat vast.

Maar hoe bereidt u de perfecte reebiefstuk? Eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Reebiefstuk bakken verschilt niet zoveel met de bereiding van een “normale” biefstuk. Ten eerste, net zoals de meeste malse delen (reerug filet en reerug medaillons) hoort een reebiefstuk niet gemarineerd te worden. Wel wordt het vlees op smaak gebracht met wat kruiden.

Reebiefstuk bakken:

Het bereidingsproces gaat op de zelfde wijze in zijn werk als de bereiding van een “normale” biefstuk. Een reebiefstuk wordt ook kort aangebakken. Zo zorgt u ervoor dat het vlees rood van binnen blijft. Voor het beste resultaat bakt u de reebiefstuk aan beide kanten 3 minuten. Belangrijk is wel, dat u er voor zorgt dat op het moment van bakken de bakboter of olie goed heet is.

Ook handig om te weten..

  • Reebiefstuk bewaren.. zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.
  • Wilt u meer weten over reebiefstuk bereiden of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.