reebiefstuk-kopen-reebiefstuk-bereiden- of reebiefstuk-bewaren?

Reebiefstuk bewaren

reebiefstuk-kopen-reebiefstuk-bereiden- of reebiefstuk-bewaren?Reebiefstuk bewaren:

Is de reebiefstuk die u heeft gekocht voorverpakt? Dan houdt u gewoon de houdbaarheidsdatum van de verpakking aan. Meestal is dit tot 5 dagen na de “productiedatum”. U dient het vlees dan wel in de koelkast te bewaren.

Wanneer u een reebiefstuk heeft gekocht en u wilt dit vlees pas op een later tijdstip serveren, vries dan het vlees direct in. Zo blijft uw reebiefstuk een half jaar houdbaar. Het vlees moet dan wel met minimaal -18 ° C is ingevroren.

Heeft u een biefstuk in huis of haalt u vlees uit de vriezer om te ontdooien? Haal dan de reebiefstuk uit de verpakking en verpak het opnieuw in vetvrij papier. Leg het daarna op een bord.

Het is verstandig om uw vlees onder in de koelkast te bewaren. Mocht er dan wat sappen uit uw
reebiefstuk lopen, komt dit niet op andere etenswaren.

Heeft u de reebiefstuk al geserveerd en is er nog wat vlees over? Laat dan de biefstuk op kamertemperatuur komen en zet het vlees daarna pas weer in de koelkast. Uw vlees is dan nog maximaal 4 dagen houdbaar.

Ook handig om te weten..

  • Reebiefstuk bereiden.. de tips en trucs voor een lekker stuk vlees.
  • Heeft u vragen over het bewaren van reebiefstuk of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice.