reepeper-kopen-reepeper-bereiden

Reepeper bewaren

reepeper-kopen-reepeper-bereidenReepeper bewaren

Heeft u een kant en klare reepeper gekocht? Dan kunt u gewoon de houdbaarheidsdatum van de verpakking aanhouden. Meestal is dit tot 5 dagen na de “productiedatum”. U dient het vlees dan wel in
de koelkast te bewaren.

Wanneer u een reepeper heeft gekocht en u wilt de stoofschotel pas op een later tijdstip serveren, dan vriest u het vlees direct in. Uw reepeper is dan een half jaar houdbaar. Het vlees moet dan wel op minimaal -18 ° C worden ingevroren.

Heeft u de stoofschotel uit de vriezer gehaald om te ontdooien? Laat de reepeper langzaam op temperatuur komen. Dit doet u door de reepeper in de koelkast langzaam te laten ontdooien.

Heeft u al gegeten van de reepeper maar u heeft nog wat over van de schotel? Laat het gerecht dan op
kamertemperatuur komen en zet de reepeper daarna pas weer in de koelkast. Uw schotel is dan nog
maximaal 4 dagen houdbaar.

Ook handig om te weten..

  • Reepeper bereiden.. de tips en trucs voor een lekker stuk vlees.
  • Heeft u vragen over het bewaren van reepeper of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice.