Kwaliteit en voedselveiligheid

Kwaliteit en voedselveiligheid

Ga direct naar: Kwaliteit | Voedselveiligheid |
Wat kunt u verwachten van de kwaliteit en voedselveiligheid van Vleeshandel Time2meat?

Kwaliteit:

Via ons netwerk leveren wij onze afnemers een breed assortiment (rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip en lam). Dit vlees is niet alleen afkomstig uit Nederland maar vanuit de hele wereld.

Vanwege deze diversiteit hebben wij 1 stelregel ingesteld als het gaat om dé kwaliteit.
Deze stelregel luidt: “Wij werken alleen met vlees dat voldoet aan de strenge eisen en regelgeving die de EU stelt ten aanzien van voedselveiligheid en dierenwelzijn.

Op basis van deze stelregel selecteren wij onze slachthuizen, groothandels en producten.

Voedselveiligheid:

Het verwerkingsproces in onze horecaslagerij monitoren wij voortdurend op kwaliteit .Wij doen dit via het volgen van de Food Safety Systems Certification 22000 richtlijnen. Door deze werkwijze te volgen zijn wij in staat het proces volledig te beheersen en kunnen wij adequaat ingrijpen indien dit nodig mocht zijn
Als extra kijken wij ook op productgroepniveau.

Zo werken wij met vlees dat dusdanig geproduceerd is dat het in aanmerking komt voor labels als:
* Duurzaam varkensvlees;
* 1 ster “Beter leven” keurmerk ( Kip en Kalfsvlees)

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.