Ingrediënten wild zwijn stoofpot
Ingrediënten wild zwijn stoofpot
Gaat u zelf een wild zwijn stoofpot maken?
Dan is het handig om eerst ons ingrediënten- en benodigdhedenlijstje van onze wild zwijn stoofpot te bekijken. U vindt deze hieronder.
Wilt u weten hoe u deze fantastische stoofpotje maakt? Ga dan naar ons wild zwijn stoofpot recept.
Voor de bereiding heeft u nodig:
- Braadpan.
- Scherp mes.
- Snijplank.
- Een zware gietijzeren pan.
- Zeef.
- Maatbeker.
Ingrediënten:
- 11⁄2 kg schouder van wildzwijn (in stukken van circa 3 cm gesneden),
- 4 fijn gesneden rode uien;
- 6 gepelde knoflooktenen;
- 100 gram bloem;
- 100 milliliter rode port;
- 200 milliliter witte wijn;
- 2 verse laurierbladeren;
- 1 in dikke repen gesneden winterwortel;
- 500 gram gewassen wilde spinazie;
- 4 in dikke repen gesneden pastinaken;
- Peper;
- Zout;
- 500 gram met schil en in stukken gesneden La Ratte aardappelen;
- 3 jeneverbessen;
- 1 eetlepel verse tijm;
- 1 eetlepel fijn gesneden salie;
- 1 theelepel rietsuiker;
- 5 eetlepels olijfolie;
- 300 milliliter wildbouillon,
- 2 eetlepels Dijon mosterd,
- Peper
- Zout
Ook handig om te weten:
- Lees hoe u wild zwijn het best kunt bewaren..
- Heeft u vragen over de ingrediënten voor onze wild zwijn stoofpot? Neem contact op met onze klantenservice.