Wild zwijn stoofpot-kopen-wild zwijn stoofpot-bereiden

Ingrediënten wild zwijn stoofpot

Wild zwijn stoofpot-kopen-wild zwijn stoofpot-bereidenIngrediënten wild zwijn stoofpot

Gaat u zelf een wild zwijn stoofpot maken?
Dan is het handig om eerst ons ingrediënten- en benodigdhedenlijstje van onze wild zwijn stoofpot te bekijken. U vindt deze hieronder.

Wilt u weten hoe u deze fantastische stoofpotje maakt? Ga dan naar ons wild zwijn stoofpot recept.

Voor de bereiding heeft u nodig:

  1. Braadpan.
  2. Scherp mes.
  3. Snijplank.
  4. Een zware gietijzeren pan.
  5. Zeef.
  6. Maatbeker.

Ingrediënten:

  • 11⁄2 kg schouder van wildzwijn (in stukken van circa 3 cm gesneden),
  • 4 fijn gesneden rode uien;
  • 6 gepelde knoflooktenen;
  • 100 gram bloem;
  • 100 milliliter rode port;
  • 200 milliliter witte wijn;
  • 2 verse laurierbladeren;
  • 1 in dikke repen gesneden winterwortel;
  • 500 gram gewassen wilde spinazie;
  • 4 in dikke repen gesneden pastinaken;
  • Peper;
  • Zout;
  • 500 gram met schil en in stukken gesneden La Ratte aardappelen;
  • 3 jeneverbessen;
  • 1 eetlepel verse tijm;
  • 1 eetlepel fijn gesneden salie;
  • 1 theelepel rietsuiker;
  • 5 eetlepels olijfolie;
  • 300 milliliter wildbouillon,
  • 2 eetlepels Dijon mosterd,
  • Peper
  • Zout

Ook handig om te weten: