wildgoulash-kopen-wildgoulash-bereiden- of wildgoulash-bewaren?

Wildgoulash recept

wildgoulash-kopen-wildgoulash-bereiden- of wildgoulash-bewaren?Wildgoulash recept

Zelf wildgoulash maken is iets wat u waarschijnlijk niet regelmatig zult doen. Daarom is het goed om naast dit wildgoulash recept ook even het benodigdheden en ingrediënten overzicht voor wildgoulash te bekijken.

Snel aan de slag..

U heeft namelijk nu zelf alle tools in handen om zelf een heerlijke wildgoulash te maken. Zelf goulash maken? Volg dan onderstaande stappen

Stap 1: U begint met het versnipperen van de uien en de paprika’s te halveren en de zaadjes te verwijderen.
Stap 2: Vervolgens pelt u de knoflook en hakt deze fijn.
Stap 3: U kunt nu beginnen met het schoonmaken van de champignons en snijdt deze vervolgens in plakjes.
Stap 4: U pakt nu de braadpan en bakt hierin de spekblokjes zachtjes uit.
Stap 5: De volgende stap is de boter en olie toe te voegen in de braadpan, dit doet u samen met de wildpoulet.
Stap 6: De wildpoulet bakt u rondom mooi bruin en daarna schept u de uien, paprika en knoflook door het vlees. Laat dit nu nog 5 minuten doorbakken.
Stap 7: U voegt nu de paprikapoeder, gezeefde tomaat, tijm, wijn en de wildfond toe.
Stap 8: U bent nu klaar om het gerecht te stoven. Doe de deksel op de pan en laat het 1,5 uur staan op een laag vuurtje.
Stap 9: Na een uur schept u de champignons en de zilveruitjes in de pan.
Stap 10: De wildgoulash maakt u af door de crème fraiche en de peper toe te voegen.
Stap 11: Tot slot bindt u de saus met maïzena totdat het lichtgebonden is.

Ook handig om te weten..